• ManateeBoost

    Med ManateeBoost har vi udviklet et stærkt system, der ikke kræver teknisk erfaring eller kendskab til reklamer.
    Læn dig blot tilbage og lad os klare din integration.

  1. 1
  2. 2

Hvad er ManateeBoost

Vores optimerings-teknologi indeholder selvfølgelig styring af de enkelte reklamepladsers indlæsning. Men vi øger også antallet af visninger med op til 22% og skaber derved grundlag for en endnu højere indtjening.

Time on site

Med ManateeBoost tjener du penge både på din trafik og den tid, dine brugere er på dit website. Hvis du leverer indhold, sitets besøgende bruger lang tid på, sørger vi for at honere dit arbejde bedst muligt.

Intelligent optimering

Vores ManateeBoost sikrer kvalitet og performance for både publisher og annoncør, hvor click through rate, in view procent og sitets udseende er i orden.

Header Bidding

Bag ManateeBoost ligger blandt andet et setup, hvor header bidding indgår som et indtægts-optimerende element. Vores mål er at sikre den bedste pris for hver enkelt reklamevisning.

Én løsning til alle platforme

Manatee-teknologien tilpasses din hjemmesides behov - frem for den anden vej rundt. Ved at implementere en enkelt kode kan ManateeBoost integreres ind i sitets brugergrænseflade baseret på dine ønsker og behov.

Om dit CMS er Wordpress, Typo3, Drupal, Joomla eller en specialbygget platform - ManateeBoost vil være kompatibel med din platform.

Stabilt og hurtigt kontrolpanel

Styr på data

Et unikt datadrevet kontrolpanel, der giver en indgående indsigt i og rapportering af eksisterende og fremtidig reklame-trafik.

Daglige opdateringer

Vores dashboard giver dig et dagligt overblik over indtjeningen og andre vigtige parametre for sitets performance - f.eks. RPM og sidevisninger.

Konfiguration

Med ManateeInsights har du mulighed for at se dine nuværende placerings-konfigurationer samt bestille ændringer til din nuværende implementation.

Direkte support

Du har altid direkte adgang til ManateeSupport, der hjælper både med spørgsmål og svar i forbindelse med din nuværende implementation, men også eventuelle nye placeringer.

Stabilt og hurtigt kontrolpanel

Igennem vores dashboard har du altid overblik over din indtægt samt metriske data. Du kan se dagens forecast, udbetalingsdatoer og informationer samt vores systems anbefalinger til dine reklame-placeringer og -funktionalitet.

Start i dag