Reklameformater skræddersyet til dit website

Vi arbejder med alle gængse reklameformater, så vi altid kan tilbyde den optimale blanding af reklamer til din hjemmeside - både på desktop, tablet og mobil.

Premium Skins

Vi er igennem vores netværk leveringsdygtige i højbetalte og højkvalitets skins fra kendte danske, europæriske og verdenskendte brands. Sammen med vores samarbejdspartnere certificerer vi sider, der lever op til størrelseskravene.

Panorama

Et langt topbanner, der fanger brugerens opmærsomhed, så snart siden indlæses - har endda mulighed for at blive leveret i forskellige højder fra en lille, lav reklame til et stort megaboard.

Sidebars

Sidebars installerer vi ofte som sticky. Så følger de med, når brugeren scroller ned, og der garanteres dermed høj inview-procent, hvilket vil kunne ses på markedets interesse for at købe placeringerne.

Floor ads

Formatet sikrer høj synlighed og tager sin plads på hjemmesiden i bunden af skærmen. Floor Ads kan have forskellige konfigurationer - f.eks. kan de indstilles til at forsvinde efter et antal sekunder, eller ved et aktivt valg fra brugeren. Formatet kan også indeholde video.

Outstream

Video inde i indholdet har høj synlighed og er derfor meget eftertragtet. Outstream folder sig ud, når der er en reklame tilgængelig men afspiller først med lyd, når brugeren interagerer med reklamens video.

Rectangles

Denne klassiske firkantede reklametype er en af de mest solgte på markedet og derfor også en fast del af vores inventar. Passer til langt de fleste hjemmeside-temaer og midt i indholdet.